MURSKO SREDIŠĆE Pjesmom slavili Božić u Domu kulture

Kulturno umjetničko društvo ‘Mura’ i Crkveni zbor župe u Murskom Središću na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca 2017. godine u Centru za kulturu “Rudar” održali su božićni koncert koji su pripremili sa željom da publika uživa u najljepšim božićnim pjesmama.

Mješoviti pjevački zbor KUD-a “Mura” čija je voditeljica Marija Trstenjak i Crkveni zbor župe u Murskom Središću pod vodstvom Danijele Sabo uljepšali su nam ovo božićno vrijeme svojim prekrasnim izvedbama.

Kulturno umjetničko društvo “Mura” i Crkveni zbor srdačno su se zahvalili gradonačelniku Draženu Srpaku i župniku Tomislavu Antekoloviću na podršci u promicanju kulturne djelatnosti.

Radost Božića publici je posebno dočarala Ženska vokalna skupina “Ftičice” pjesmama “Božić je opet nam tu”, “Uspavanka”, “Haleluja” i “A la nanita nana”.

Program božićnog koncerta vodila je Marijana Novak koja je ujedno članica Crkvenog zbora i Mješovitog zbora KUD-a “Mura”.

Koncert je završio izvedbom poznate pjesme “Bijeli Božić” te gromoglasnim pljeskom publike. Pjevači su svima povodom blagdana od srca zaželjeli radost, zdravlje i mir.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije