FOTO Modna revija za Odjel pedijatrije čakovečke bolnice

Nedjeljni event humanog karaktera ‘Humanitarna modna revija s potpisom Anamarije Krčamar za Pedijatriju Čakovec’ oduševio je sve prisutne u Hotelu Panaorama u Prelogu.

Sve je bilo humanitarnog karaktera u cilju nabave gastroskopa pedijatriji Čakovec. Oko dvjestotinjak ljudi, među kojima su bili ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Robert Grudić i međimurski župan Matija Posavec, imali su prilike pomoći, ali vidjeti i uživati u dizajnu Lidije vjenčanice, Aneri Design, A.R.M. Dizajn, I can Icon, Gabrijele Kanižaj, Butik Lorelle Čakovec i Alle design made with swarovski elements.

Najveće oduševljenje izazvala je kreacija Anamarije Krčmar. Anamarija je nosila Aneri Design večernju toaletu boje šampanjca u kombinaciji s bijelim rukavicama. Ista će biti dostupna za najam u salonu dizajnerice u Goričanu tokom tjedna.

Kosa složena u velve za koju je bila zaslužna Tajana Cevizović te make up Martine Medvar – Ivanović učinili su je pravom divom kakvom je ovom organizacijom dokazala da je.

Anamarija se na početku eventa svima zahvalila za odaziv i pomoć pri kupnji gastroskopa uz poruku: ‘ …da nikad, ali nikad ne prestaju Međimurje odnositi u Svijet, a Svijet donositi Međimurju.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije