KUD MURA Barjaktari kulture slave značajnu obljetnicu

Kulturno umjetničko društvo Mura Mursko Središće ove godine obilježava 20. obljetnicu od utemeljenja i jedanko toliko godina uspješnog djelovanja.

Proslava će se održavati dva dana i to u subotu, 16. i nedjelju, 17. prosinca, a program započinje u 17 sati u Centru za kulturu Rudar u Murskom Središću.

Prvog dana, dakle u subotu biti će predstavljena Monografija društva i kratki dokumentarni video film, te održan kulturno-umjetnički program sekcija KUD-a Mura: Mješoviti pjevački zbor, Vokalna skupina Ftičice (na slici), te Folklorna i Tamburaška skupina.

Drugog dana, u nedjelju u isto vrijeme i na istom mjestu proslava se nastavlja i završava nastupom Gradskog puhačkog orkestra Mursko Središće (djelovanje započeo kao sekcija kUD-a Mura) i predstavom Dramske sekcije KUD-a Mura.

Ujedno, bit će obiliježeno i 90 godina kulturno-umjetničkog amaterizma u Murskom Središću. Članovi i vodstvo društva pozivaju svoje sumještane i sve ljubitelje kulture da dođu na ovaj značajan događaj, ne samo u kulturnom nego društvenom i zabavnom životu grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije