FOTO Alkohol i droga – policija u međimurskim kafićima

Policijski službenici Policijske uprave međimurske tijekom studenoga i prosinca ove godine u ugostiteljskim objektima ‘Metalac’ i ‘Diskač’ u Čakovcu, ‘Kult’ u Štrigovi, ‘Martins bar’ u Žabniku i ‘Bajzovi dvori’ u Dekanovcu, u sklopu preventivne akcije ‘The Honest Truth’ proveli su aktivnosti na temu alkohol i droga.

Policijski službenici akciju su provodili u suradnji s vlasnicima ugostiteljskih objekata gdje su postavili baner s krilaticom akcije “Male promjene spašavaju živote”, dok se na TV prijamnicima puštao video spot s korisnim savjetima o najčešćim uzročnicima prometnih nesreća.

Prilikom posluživanja pića stavljeni su podmetači s porukama vezanim uz alkohol i drogu. Posjetitelji lokala, ukoliko su konzumirali alkohol mogli su se podvrći alkotestu, kojom prilikom su policijski službenici ukratko informirali o opasnostima konzumiranja alkohola i droga prilikom upravljanja vozilom.

– Ovom akcijom svim sudionicima u prometu želi se skrenuti pozornost na šest glavnih uzročnika prometnih nesreća, a kod kojih se malim promjenama može doprinijeti većoj sigurnosti u cestovnom prometu – naglasila je nositeljica preventivnog projekta “The Honest truth”, policijska službenica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Irena Branović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije