SVETI MARTIN Veliko srce međimursko – za Odjel pedijatrije skupili 16.790 kuna

Ovog trenutka se sređuju dojmovi s nedjeljnog humanitarnog koncerta održanog u Termama Sveti Martin (sportska dvorana) koji je u novčanom dijelu rezultirao sa 16.790 kuna, ali i pokazao kako je veliko srce međimursko kada treba biti uz one ili ono što je potrebno bližnjima.

Ne bi naravno toga bilo da nije bilo sjajnih zabavljača koji su ili čija imena su okupila toliko ljudi koji su svojim ulaznicama/prilozima pomogli Županijskoj bolnici Čakovec-Odjelu pedijatrije.

To su bili domaći sin i veliki čovjek – humanist Dominik Padarić, senzibilna i grandiozna Maja Blagdan, šarmantan i osjećajan-emotivan i gromoglasan Ivo Gamulin te neodoljiv i na sve spreman Mirko Fodor.

Na ovom koncertu jasno se vidjela ona bolja Hrvatska, savjesna i sretna kako ima ono i onih koji imaju srce, srce koje ne pita tko si, čiji si, odakle si i zašto si, nego odgovara, kako smo tu da pomognemo, da život kao najveći Božji dar upravo bude život.

Za sve ovo nije nevažna sredina, a Sveti Martin na Muri, kako god ga shvatili, prihvatili i vidjeli, blista, kao i stotinama puta do sada. Neka naš zaključak bude: ‘Lako Bogu kada ima takav narod, koji ima tako veliko srce, srce međimursko.’

A takvo srce pokazala su i djeca iz Osnovne škole Sveti Martin na Muri, lijepa stvarnost koncerta koji Božić čini božićnim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije