UDRUGA KRAŠOVEC I ove je godine ‘Advent u Kuršancu’ bio čaroban

I ove je godine ‘Advent u Kuršancu’ bio čaroban. U suradnji s OŠ Kuršanec udruga Krašovec pripremila je Advent s brojnim sadržajem. Bilo je tu svega, od božičnih kolačića, kuhanog vina, fritula, Božićnog sajma radova udruge…

Najveće zadovoljstvo mještanima priredila su djeca svojim nastupima. Ove godine po prvi puta nastupao je i mali zbor udruge pod imenom “Krašići”. U radosnom iščekivanju pjesmom i dozivom: Dođi, nam dođi sveti Nikola… dozvali su Nikolu i krampusa.

Sveti Nikola s osmijehom na licu pozdravio je roditelje i sve prisutne, obratio se djeci i podijelio darove. Uz ovogodišnji Advent udruga Krašovec izradila je veliki Adventski vijenac, te pozvale svoje mještane na paljenje prve svijeće ispred Crkve gospe Snježne.

Mještani Kuršanca se rado odazivaju na događaje, pa će tako udruga Krašovec i nadalje pripremati sve za svoje lokalno stanovništvo.

– Nikad nismo tako blizu jedni drugima kao za vrijeme božićnih blagdana, radimo na tome da taj osjećaj nosimo što dulje u našim srcima – poručuju iz udruge Krašovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije