VIDEO Genova iz Čakovca predstavlja svoj novi singl ‘Baš sam lud’

Sedmorka iz Čakovca, koja stvara i djeluje pod imenom Genova, svoju petu godinu postojanja zaokružuje novim video singlom ‘Baš sam lud’.

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja koje donosi fuziju zaraznog pop-rock zvuka s diskretnim elementima funka i jazza, perspektivni bend zasjao je novim singlom koji je nastao u njihovoj prvoj, ujedno dvostrukoj glazbenoj suradnji s karizmatičnim slovenskim kantautorom Zoranom Predinom i našim vrsnim pijanistom Matijom Dedićem.

Ovi renomirani glazbenici odavno su osvojili hrvatsku publiku svojom glazbom i šarmom, a pored sjajnih uspjeha s vlastitim projektima, tokom 2017. oduševljavali su nas zajedničkim pjesmama obuhvaćenima na dvama fantastičnim albumima ‘Tragovi u sjeti’, pišu 24sata.

Tijekom godina, njihov neprikosnoveni glazbeni talent obogatio je brojna izdanja žanrovski šarolikog glazbenog repertoara, a kao posljednji zasjao je novi singl grupe Genova ‘Baš sam lud’, objavljen pod etiketom Croatia Recordsa i snimljen u studiju Miroslava Lesića u Zagrebu.

Singl ‘Baš sam lud’ popraćen je sjajnim video uratkom u režiji Marka Dimića ‘Jimmya’, nastalim u suradnji s Žanom Novoselom. U video spotu zaplesala je Filipa Zubić, talentirana učenica Virne Hošnjak, poznate hrvatske koreografkinje i plesačice, a uz nju se pojavljuje i hrvatska manekenka iz Čakovca Ema Kovač koja već osvaja svjetske modne piste.

Genova su: Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara), Emil Kranjčić (bubnjevi).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije