KEREKESH TEATAR predstavlja kazališnu manifestaciju ‘1. Dani smijeha u Čakovcu’!

Nakon Zagreba, Rijeke, Samobora, Karlovca i drugih gradova, Kerekesh Teatar ponosno najavljuje ‘1. Dane smijeha u Čakovcu’ kazališnu manifestaciju koja će se odvijati od 7. do 10. prosinca 2017. godine u čakovečkom Centru za kulturu!

U ovo najljepše predblagdansko vrijeme, u Čakovec, Kerekesh Teatar – umjetnička organizacija iz Varaždina dovodi čak četiri hit komedije.



Manifestacija ‘Dani smijeha u Čakovcu’ započinje 7. prosinca u 20 sati izvedbom najnovije komedije ‘Pokopaj me nježno’ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja od premijerne izvedbe održane ljetos u Varaždinu ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom.

Ono što će posebno interesirati publiku u Čakovcu jest činjenica da glavni lik u predstavi kojeg utjelovljuje Jan Kerekeš dolazi upravo iz Međimurja!

Dan nakon toga, 8. prosinca, Dani smijeha donose nagrađivanu komediju s jednim glumcem, ali više od 15 lica – to je predstava ‘Krtice’, u kojoj se Jan Kerekeš kao Stjepan Radički, nogometni trener NK Žbunj susreće s državnim neprijateljem broj 1 – krticama na nogometnom terenu!

Trećeg dana, 9. prosinca, zbog velikog interesa prvo se izvodi predstava ‘Pokopaj me nježno’ u 17 sati, a nakon toga slave jubilarnu 250. izvedbu predstave ‘Skupština’ i nakon predstave publiku časte s prigodnim domjenkom.

Publika zasigurno neće propustiti priliku da pogleda komediju ‘Skupština’, jer takav dnevni red nikad nije imalo, niti nikad neće imati ni jedno općinsko vijeće u okolici!

Posljednji dan, 10. prosinca, na daske CZK Čakovec donosi predstavu ‘Očeš nečeš, doktor’, u kojoj akteri, osim o problematici u braku, progovaraju i o problematici ‘ženidbe u indijanskom selu’.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec, a cijena ulaznice iznosi: 70 kuna (Pokopaj me nježno), 50 kuna (Krtice), 60 kuna (Skupština) i 60 kuna (Očeš nečeš, doktor).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije