DOSTI ČAKOVEC U OŠ Prelog održana radionica ‘Želim, mogu, znam’

U četvrtak, 16. studenog 2017. godine u Osnovnoj školi Prelog za učenike viših razreda održana je interaktivna radionica ‘Želim, mogu, znam’ u organizaciji Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Radionicu je vodila Klaudija Kozol koja je okupljenim učenicima prenijela osobno iskustvo života s invaliditetom. Klaudija je ispričala svoj životni put sa svim preprekama s kojim se susrela kao osoba s invaliditetom na tom putu, ali i sa postignutim uspjesima.

U radionicu su se aktivno uključili i sami učenici koji su znatiželjno postavljali pitanja, te su iznosili vlastita iskustva na koji način pomažu potrebitima u njihovoj neposrednoj blizini.

Radionica se održala 16. studenog te se na taj način i obilježio Međunarodni dan tolerancije, dan koji nas podsjeća na uvažavanje drugačijih od nas, na prihvaćanje bogatstva različitosti.

Radionica se isto tako održavala kao aktivnost jednogodišnjeg projekta Mijenjam svijet, volontiram odobrenog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije