MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI Zajedno za potporu djeci i mladima

Danas od 10 do 12 sati su na Trgu Republike u Čakovcu, a povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, policijski službenici Policijske postaje Čakovec predstavljanjem svojih preventivnih aktivnosti priključit će se provođenju preventivnog projekta Društva naša djeca Čakovec i partnera, pod geslom ‘Budi neovisan i slobodan’.

Također, u sklopu informativnog punkta obilježio se i ‘Europski dan zaštite djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja’, a navedenim preventivnim aktivnostima Policijske uprave međimurske priključuje se Centar za socijalnu skrb Čakovec i Podružnica obiteljskog centra Čakovec.

Prema informaciji Gordane Šoltić Siladi, predsjednice Društva naša djeca Čakovec, istaknuto je desetak ciljeva osnovnog projekta ‘Budi neovisan i slobodan’. Vezano uz njegovu realizaciju projekt je predstavljen na sjednici Dječjeg vijeća Grada Čakovca, održane su edukacijske i socijalizacijske radionice u sklopu Dječjeg vijeća u kategoriji Ovisnosti, a bit će održane i one u kategoriji Dječjih prava.

Dodala je, kako to nije sve te najavila kako će se 27. studenog u 11,30 sati u Srednoj školi Čakovec održati Tribina za učenike i djelatnike škole gdje će predavači biti djelatnici PU međimurske i Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije.

Sve navedeno financira Lions club Čakovec uz potporu Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije