UDRUGA MLADIH PALINOVČAN U subotu turnir u beli

Udruga mladih Palinovčan i mladi DVD-a Palinovec organiziraju turnir u beli u subotu, 18. studenog s početkom u 18 sati. Turnir će se održati u društvenom domu u Palinovcu (iza caffe bara Anda).

Kotizacija iznosi 60kn po paru, a prijave se primaju do 18 sati na dan turnira. Nagrada za najbolji par iznosi 500 kuna, drugoplasirani će osvojiti 300 kuna, dok treće mjesto donosi nagradu od 200 kuna.

– U ponudi će biti razna alkoholna i bezalkoholna pića po vrlo pristupačnim cijenama. U ponudi će biti i nešto za prigristi kako naši posjetitelji nebi bili gladni, poručuju organizatori, a pozivaju i one koji ne znaju kartati belu jer će biti pripremljene mnoge druge društvene igre pa se možete opustiti i na taj način.

Bez obzira hoćete li kartati ili ste samo željni dobre zabave, dođite te podržite ovu ambicioznu udrugu mladih u njihovu djelovanju te omogućite odlazak njihovoj vatrogasnoj mladeži na natjecanja gdje nas uvijek učine ponosnima.

Od 21 sat najavljuju feštu u Sobici mladih do ranojutarnjih sati uz povoljne cijene pića. Sve dodatne informacije na broj mobitela 099/241-6780 (Petar Sečar Sabol) ili u inbox Udruge mladih Palinovčan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije