LIJEPOM NAŠOM U ČAKOVCU Snimanje 23. studenog, evo kako do ulaznica

Po treći puta Lijepom našom dolazi u Čakovec u organizaciji Međimurske županije i Turističke zajednice Međimurske županije dvoranu GOC-a u četvrtak, 23. studenog 2017. s početkom u 19.00 sati.

Lijepom našom je zabavno-glazbena emisija Hrvatske radiotelevizije. Serija je javnih koncerata tradicijske kulture, prije svega hrvatskog naroda ali i nacionalnih manjina, te jedna od najdugotrajnijih HRT-ovih emisija.

Emisija je postala vrlo popularna među gledateljstvom. Postala je događaj, i omiljena jer je važnost dala malim sredinama koje rijetko dobivaju medijsku pozornost. Snimana je po dvoranama hrvatskih gradova i mjesta, uz tisuće gledatelja, a povremeno se emisije snimaju i izvan Republike Hrvatske, ponajviše u Bosni i Hercegovini i drugim susjednim državama gdje su Hrvati stara zajednica, te u državama s hrvatskom dijasporom.

Nastupaju: KUD “Donji Vidovec”, KUD “Belica”, KUD “Fiolica” Orehovica, KUU “Nedelišće”, MVS “Zrinski” Čakovec, ŽVS “Stridona” Štrigova i ŽVS KUU Veseli Međimurci.

Od poznatih hrvatskih izvođača nastupaju: Nina Kraljić, Barbara Othman, Mejaši, Đuka Čajić, Kostadinka Velkovska, Ana Rucner, Vlado Kalember, Indira Vladić i Vladimir Kočiš Zec.

Ulaznice se mogu kupiti:
ČAKOVEC – Patrix bar i Gradska kavana Čakovec
PRELOG – ured Turističke zajednice grada Preloga i Pizzeria Rosa
MURSKO SREDIŠĆE – Caffe bar Jama i Caffe bar Art
ŠTRIGOVA – Caffe bar Kult
NEDELIŠĆE – ured Turističke zajednice općine Nedelišće
SVETI MARTTIN NA MURI – ured Turističke zajednice općine Sveti martin na Muri

Emisija će biti emitirana u predbožićno vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije