SHAMPEROVI specijaliteti oduševili na 4. rođendanu ‘Galerije Sjever’

Bistro i vinarija Shamper prije svega pozornost plijeni izvrsnom hranom, ljubaznim osobljem, domaćim pjenušcima i sposobnošću za ulaganje u modernu tehnologiju. Predivan ambijent Starog grada u Čakovcu u čijem sklopu Shamper djeluje fenomenalno se nadopunjava s nabrojenim i stvara zanimljiv kontekst tradicije i povijesnog značaja s jedne te suvremenog pristupa eno gastronomiji s druge strane.

Svaki uspjeh počinje komunikacijom, suradnjom i kooperacijom. Ponuda Bistroa i vinarije Shamper počiva na prokušanom receptu suradnje s lokalnim proizvođačima. Zajednički rad na željenom cilju neminovno vodi do postizanja dobrih rezultata. Koristimo svaku priliku kako bismo ostvarivali uspješne kooperacije.

Zato smo sudjelovalii na događaju ‘Galerija Sjever & 4 zvjezdane godine!’ gdje smo predstavili svoje delicije:
** Bruskete od domaće mozzarelle i rajčice
** Domaće njoke sa bučinim košticama
** Bruskete od kobasice domaće mangulice sa ukiseljenim šampinjonima i lukom na domaćem kruhu od pirovog brašna

Kušajte specijalitete Bistroa i vinarije Shamper: posjetite ih u Starom gradu u Čakovcu i uživajte u jedinstvenom iskustvu spoja tradicije i moderniteta.

Ljubaznost i kvaliteta vrhunske hrane i vina sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima, a duh suradnje na svim razinama vodit će vas ka želji za povratkom u naš unikatni prostor!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije