VIDEO Čakovečka gimnazija pjesmom poručila: Stop maltretiranju!

Antena Zagreb već osmu godinu zaredom organizira akciju ‘Glazbom reci stop maltretiranju’ pa su ponovno pozvali sve učenike i školske bendoveda im se pridruže u novom izdanju akcije.

Prošle godine prijavilo se 30 škola koje su snimile razne obrade poznatih domaćih i stranih pjesama. Cilj je svima isti – borba glazbom protiv vršnjačkog nasilja. Ove godine, najbolji bend će izabrati Davor Gobac, Massimo te Hus iz Parnog Valjka, dok će se finalistima na pozornici pridružiti još Mile Kekin i Aki Rahimovski.

Za troje finalista na kraju akcije Antena Zagreb organizira i veliki koncert u Vintage Industrial Baru gdje svoje glazbeno umijeće prezentiraju pred njihovim žirijem, a pobjedničku školu nagrađuju glazbenim instrumentima za cijeli bend. Na ovu akciju potaknula ih je sramotna presuda napadačima na tragično preminulog Luku Ritza.

Ove godine prijavila se i čakovečka Gimnazija Josipa Slavenskog odličnom kombinacijom pjesama ‘Living on a prayer’ od Bon Jovija te ‘Start me up’ od Rolling Stonesa. Pogledajte video!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije