AKCIJA skupljanja hrane i donacija za mica mace

Mačko ekipa iz udruge Sklonište dobrote pripremila je veliku akciju za vas i zato 11. studenog 2017. (subota) dođite u caffe bar Baza na adresi Zrinsko Frankopanska bb u Čakovcu između 9 i 15 sati!

U 10 sati volonteri kreću s tombolom i baš svako izvačenje je dobitno! U izvlačenju tombole možete sudjelovati u zamjenu za simboličnih 15 kn, a sav novac ide za podmirenje veterinarskih troškova liječenja bolesnih i ozljeđenih maca spašenih sa ceste.

Neke od vrijednjih nagrada koje vas očekuju su: SAN prirodna kozmetika, Handmejderica – šalovi i broševi, karte za toplice Sveti Martin, poklon bonovi za Aton, poklon bonovi za kozmetički salon Aleda i druge vrijedne nagrade.

‘Osim tombole, moći ćete kupiti mačko šalice u 3 različita motiva, hand made plišane mace by Tijana Tkalčec, mačko majice i još neke druge mačko stvarčice. No ni to nije sve! Ovog puta volonteri su pripremili i buvljak gdje ćete moći nabaviti puuuuuuno raznih stvari – od nakita, knjiga, keramike, kozmetike, a sve u zamjenu za simboličnu donaciju!’, kažu iz Udruge.

Tamo će vas dočekati volonteri udruge i jedna posebna štićenica – maca Mimy koja je pozitivna na mačju leukemiju (FeLV), a sve u cilju da usput uz puno zabave i veselja, malo i naučite nešto (više) o mačjim zaraznim bolestima – mačjoj sidi i leukemiji. Pripremili su za vas i informativne letkiće koje možete ponijeti kući.

Ne brinite, mačja leukemija nije prenosiva na ljude. I zato pozivamo sve vas da dođete, donirate, pomognete i učinite dobro djelo. Cilj je prikupiti donacije za veterinarske troškove koji trenutno iznose preko 20 tisuća kuna, prikupiti hrane i pijeska za 137 maca koje su trenutno na skrbi udruge i naučiti vas nešto i o mačjim zaraznim bolestima, kako se prenose, kako ih prevenirati, što učiniti ako se maca već zarazila.

Svi koji imate volju i želju pomoći, a predaleko ste ili niste u mogućnosti prisustvovati na humanitarnoj akciji, možete pomoći uplatom donacije na IBAN HR9623400091110790897 s naznakom ‘Za mace’.

‘Hvala svima koji su omogućili da i ova tombola bude puna presuper vrijednih nagrada i hvala ekipi iz caffe bara Baza što su nam ustupili prostor!’, poručili su iz Skloništa dobrote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije