IMA I TOGA Stup na sredini ulice u Čehovcu, evo što kažu u Gradu

U našu redkaciju javio se čitatelj koji nam je poslao fotografiju na kojoj se vidi da se u Novoj ulici u Čehovcu rasvjetni stup nalazi gotovo na sredini ceste. O čemu se radi upitali smo u Gradu Prelogu.

– U dijelu naselja Čehovec gdje se nalazi predmetni betonski stup elektroenergetske mreže, granica naselja (završetak ulice) nalazi se približno 10 metara zapadnije od pozicije postavljenog stupa. Prilikom izvedbe elektroenergetske mreže naselja Čehovec vodila se pažnja o mikrolokacijama postave stupa pa je tako i predmetni stup postavljen prema projektnoj dokumentaciji tadašnje Elektroprivrede, uvažavajući pri tome sva pravila struke, zatim katastarske međe kao i granice naselja.

U vrijeme postave, predmetna lokacija bila je javna zelena površina. U slučaju buduće potrebe produživanja ulice predmetni stup će se izmjestiti.

Grad Prelog će pokušati, zajedno sa nadležnim javnim poduzećima još jednom izaći na teren i pronaći odgovarajuće rješenje navedenog problema. Nadamo se da će se građani Preloga te svih naselja s područja Preloga javiti za svaki problem na koji naiđu, direktno na adresu Grada Preloga gdje će odgovarajuće službe gradske uprave, u najkraćem mogućem roku pokušati pronaći najbolje rješenje – stoji u odgovoru koji potpisuje Željko Sokač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije