DV DJEČJA MAŠTA bogatiji za odgojitelja – mentora te su posjetili Calzedoniju

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu početkom listopada održana je još jedna svečana promocija odgojno – obrazovnih radnika u zvanje mentora i savjetnika.

Tom je prilikom Ivana Pečarko, odgojiteljica predškolske djece iz dječjeg vrtića Dječja mašta promovirana u zvanje odgojitelja mentora.

Ivana Pečarko odgojiteljica je s bogatim radnim iskustvom, koja se godinama ističe u svom stručno-pedagoškom i odgojno-obrazovnom radu te kontinuiranim stručnim usavršavanjem, istaknula je ravnateljica dječjeg vrtića Dječja mašta Grozdana Žagar, te da du ponosni na njeno napredovanje u struci.

Dječji vrtić Dječja mašta u svom programu realizira važnu stavku, a to je suradnja s roditeljima djece polaznika vrtića.

Upravo u duhu zajedničke suradnje započela je i nova pedagoška godina u područnom objektu Bambi u Čakovcu. Zahvaljujući Snježani Juračić, djeca starije skupine Mravići sa svojim su odgojiteljicama posjetila Calzedoniu u Čakovcu.

Tu ih je dočekala i Petra Toplek, a ovdje rade još neki od roditelja djece iz vrtića Bambi. Djeca su se tako upoznala s njihovim poslom te razgledala što se i kako radi u tvornici.

Na kraju ove posjete, Calzedonia je mališanima iz vrtića darovala čarape proizvedene u tvornici te ih tako razveselila i obilježila prvi posjet dječjeg vrtića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije