POSEBAN GOST 4. Međunarodnog festivala stripa u Čakovcu će biti Zoran Smiljanić

Četvrti po redu festival stripa, u organizaciji udruge STRIPoblaČAK, održat će se od 20. do 22. listopada u Muzeju Međimurja, Čakovec. Ove godine tema je slovenski strip.

Svi ljubitelji stripa moći će uživati u besplatnim projekcijama, izložbama, strip radionicama, razgovoru s autorom, te crtanju i potpisivanju za publiku. Festival se otvara u petak, prikazivanjem filmova ‘Državljanin Diareja ili tko je Tomaž Lavrič’ i ‘Kad crte govore’.

Kao poseban gost festivala dolazi nam strip autor, ilustrator, karikaturist, grafički dizajner, scenarist i publicist Zoran Smiljanić, s kojim ćete se moći družiti u subotu na izložbi stripova i ilustracija, te naknadnom potpisivanju albuma i crtanju za publiku.

Za djecu je organizirana likovna radionica pod vodstvom nastavnice predškolskog odgoja Paule Zuzel. Paralelno sa subotnjim programom održavat će se sajam stripa.

U nedjelju ćemo festivalska događanja zaokružiti otvorenjem skupne izložbe slijedećih slovenskih strip autora; Miki Muster, Kostja Gatnik, Tomaž Lavrič, Zoran Smiljanić, Bernard Kolle, Dušan Kastelic i Igor Ribič. Moderator svih programa je Bojan Krištofić.

Nove informacije o festivalskim gostima, bogatom programu i popratnim događajima objavljivat ćemo u narednom tjednu, a ukoliko želite dobivati pravodobne obavijesti o svim našim aktivnostima, pratite nas na našoj facebook stranici STRIPoblaČAK.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije