FOTO Sportskim susretima obilježen Dan umirovljenika Kotoribe

U subotu, 14. listopada Podružnica umirovljenika Kotoribe obilježila je svoj dan koji obilježava 14 godina za redom. Ove godine su odlučili da se njihov dan obilježi sportskim susretima pa su u goste pozvali srodne podružnice iz Domašinca, Donjeg Kraljevca, Svete Marije i Donje Dubrave. Tim druženjem obilježen je Dan starijih osoba.

U popodnevnim satima okupilo se njih 130 u dvorištu zgrade u kojima imaju svoje prostorije. Prigodnu dobrodošlicu su im zaželjeli Vladimir Vugrinčić, predsjednik Podružnice umirovljenika Kotoribe, a u ime Općine Kotoriba učinio je to Stanko Vugrinčić, predsjednik Općinskog vijeća Kotoribe.

U sportski dio uključeno je 93 natjecatelja koji su svoje umijeće odmjerili u pikadu, bacanju kolutova i visećoj kuglani za žene dok su se muškarci natjecali u visećoj kuglani, staznoj kuglani i streljaštvu. Kada su zbrojeni svi bodovi po disciplinama, najviše su skupili domaćini, potom slijede natjecatelji iz Domašinca, a treće mjesto je pripalo Donjoj Dubravi.

Proglašenje najboljih obavljeno je, uz večeru i ples, u kavani Opera u Donjoj Dubravi. Nagrade je najboljima uručio predsjednik Vugrinčić, dok je koordinator natjecanja bio Ljudevit Novak iz domaće podružnice uz asistenciju Branka Mezge iz Domašinca.

Podružnica umirovljenika Kotoribe broji 370 članova, najbrojnija je mjesna udruga u Kotoribi. Subotnje okupljanje trebalo je nažalost biti održano u susjednome mjestu jer mjesto poput Kotoribe nema prostora gdje bi na jednom mjestu moglo okupiti bar stotinjak ljudi!?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije