FOTO Dani zahvalnosti u Nedelišću okupili više od 80 izlagača

>> Dani zahvalnosti u Nedelišću (Subota, 14.10.2017.)

Turistička zajednica Općine Nedelišće je u subotu, 14. listopada, već tradicionalno, četrnaesti put za redom održala manifestaciju ‘Dani zahvalnosti 2017.’

Vrijedne udruge s područja cijele Općine koje svaki dan ulažu veliki napor, trud i vrijeme imale su svoje mjesto na ovoj manifestaciji te su predstavile razne plodove svoga rada.

Manifestacija je bila otvorena u 10 sati uz blagoslov pripremljene hrane i jesenskih plodova zemlje brojnih izlagača koji su osim iz područja Općine bili i iz cijelog Međimurja, Dalmacije, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Istarske županije te nekoliko izlagača iz Slovenije i Mađarske.

Svaki štand je pričao posebnu priču te su svojim proizvodima, rukotvorinama, starim zanatima i obrtima, ali i gastronomskim “pripravcima” ugodno iznenadili mnogobrojnu publiku koja se skupila u dvorani Mesapa, a očekuje se da će ovu manifestaciju tokom dana posjetiti oko 5000 ljudi.

– Broj izlagača i posjetitelja se svake godine sve više povećava. Danas ima 80-ak izlagača što ovu manifestaciju čini najvećom do sada, zbog čeka smo vrlo sretni. Nadamo se da će se taj broj s godinama još više povećati te da će privući i druge izlagače iz ostalih krajeva lijepe naše i iz susjednih država, rekao je načelnik Općine Nedelišće Darko Dania.

U bogatom kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su polaznici Dječjeg vrtića Zvončić i Zvjezdica Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća, Mažoretkinje Štrigove, KUD Goričan, Folklorna skupina Zalakarosz i Rugyecske (Mađarska) i KUD “Zvuci Banije” Jabukovac.

>>> Pogledajte fotogaleriju iz Nedelišća

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije