USPJEŠNI STUDENTI gosti prvog Dana karijera na MEV-u

U ponedjeljak, 2. listopada 2017., održan je prvi dan karijera na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu. Uspješni studenti koji su završili Veleučilište prezentirali su vlastita poduzeća ili približili studentima mogućnosti nastavka školovanja.

Dan karijera je organiziran kao polazište za pokretanje Centra za karijere u sklopu kojeg će studenti moći razviti kompetencije potrebne za lakše uključivanje na tržište rada, dobiti savjet o izboru karijere ili povezati se s poslodavcima.

Uspješni studenti sa svih smjerova koji su sudjelovali na Danu karijera, a koji su pokrenuli vlastito poduzeće su Nikola Balent (Potepuh j.d.o.o.), Zvonka Balog (Spiritus turistička agencija j.d.o.o.) i Anita Patafta (Euleta d.o.o.).

Ostali studenti su se uspješno zaposlili, Matija Bažulić (Turistička zajednica Grada Đurđevca), Eni Debelec (ACT Grupa), Jelena Jelak (Koprivničko-križevačka županija), Jurica Kuhanec (Međimurje-investa d.o.o. Čakovec), Mark Marčec (Agencija twofour), Anđelko Nagrajsalović (Općina Sv. Juraj na Bregu) ili nastavili obrazovanje na drugim visokoobrazovnim institucijama, Vesna Čanadi (Sveučilište Beč). Sudionike Dana karijera svi studenti mogu osobno kontaktirati u slučaju dodatnih pitanja.

Ovo je samo dio bivših uspješnih studenata te se nadamo da će na idućem Danu karijera broj sudionika biti i veći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije