PRIJAVITE SE Besplatne modelarske radionice za djecu

Sve je spremno za početak Modelarskog aeromitinga Čakovec 2017. koji će na Aerodromu Čakovec/Pribislavec biti održan 7. i 8. listopada. Direktor Modelarskog aeromitinga Marko Tešić podsjetio je kako počeci modelarstva sežu u 1939. godinu i same početke zrakoplovstva u Međimurju.

>>> AERODROM PRIBISLAVEC domaćin najvećeg Modelarskog aeromitinga u Hrvatskoj

– Ovime i mi dajemo svoj obol proslavi 70. obljetnice kluba, rekao je istaknuvši pritom kako se na nebu iznad Aerodroma u Pribislavcu očekuju atraktivni modeli mlaznih, klipnih i električnih aviona, jedrilica i helikoptera.

Do sada je prijavljeno 60-tak modelara s preko 120 različitih modela aviona, helikoptera, jedrilica i dronova. Cijeli miting posvećen je prije svega najmlađima, a za njih su organizirane posebne besplatne radionice.

– U subotu 7. listopada imat ćemo tri radionice, u 14, u 15 i u 16 sati, a ako će trebati organizirat ćemo i dodatne, rekao je zamjenik direktora Modelarskog aeromitinga Kristijan Marčec.

Radionice su predviđene za djecu u dobi od 7 do 15 godina. Djeca će imati priliku izrađivati jednostavne modele jedrilica uz stručno vodstvo članova aerokluba i pomoć njihovih roditelja. Radionica je besplatna za sve sudionike, a izrađene modele djeca će ponijeti kući.

Prijavu za radionicu moguće je izvršiti klikom ovdje (popunjava se obrazac na desnoj strani).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije