VIDEO Međimurci oduševili: ‘Dali smo sve od sebe i isplatilo se’

– Stvarno nismo očekivali zlatni gumb, čak nismo znali ni što znači dok nam nisu objasnili’ – rekli su dečki koji su pod dojmom prolaska u polufinale Supertalenta.

>>> VIDEO Zlatni gumb – Međimurci direktno u polufinale Supertalenta

– Osjećamo se najbolje. Super je osjećaj dobiti zlatni gumb. Iskreno, bojali smo što napraviti ako prođemo dalje da show bude bolji, ali ovo nam sada daje posebnu energiju i motivaciju”, ispričali su za Novu TV.

Šest školovanih glazbenika koji čine Scifidelity Orchestra – Međimurci Stjepan Štef Horvat, Benjamin Bibo Horvat, Filip Pivot Horvat, Jošua Jole Kovačević, Abel Abi Kovačević i Robert Pajo Pajić iz Karlovca, u ovoj formaciji sviraju od 2011. godine.

Kažu kako su puno uložili u svoje glazbeno obrazovanje. Svi se profesionalno bave glazbom od malena i svi su završili barem srednju glazbenu školu, a neki čak i akademije.

Prije samog nastupa vjerovali su u publiku i znali sa je ona njihov najveći adut. Na pitanje što im je bio najbolji trenutak na pozornici gotovo su svi u isti glas rekli: ”Kad je publika odreagirala!”

Naravno uz to, složili su se da im se najviše svidjelo kada su naš voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin iz backstagea došli na pozornicu kako bi upravo za njih pritisnuli zlatni gumb. ”To je bio show” rekli su.

Osim što si sjajni glazbenici i zabavljači ova šestorka vrlo je vesela i duhovita tako da komentari kao što su: ”Možemo li zlatni gumb ponijeti doma” i ”Mislili smo da zlatni gumb znači kad svi iz žirija stisnu crveni gumba u isto vrijeme”, nisu izostali.

Na pozornicu su ušetali, ali iz nje i otišli sa nevjerojatnim glazbenim taktovima, a složili su se kako ništa ne bi promijenili. ”To smo mi!”, jednostavni su dečki iz Scifidelity Orchestra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije