FOTO Paula Percač otkriva sve o pripremama, curama i očekivanjima u finalu

U petak, 9. lipnja, u Prelogu se održao izbor za Miss Međimurja 2017. Žiri je odlučio da će 20-godišnjakinja Paula Percač iz Donjeg Kraljevca prestavljati Međimurje na izboru za Miss Hrvatske.

Kako su prošle pripreme, što je bilo zabavno, kakve su ostale cute te kakva očekivanja ima Paula uoči samog finala, saznajte u nastavku.

Kako su vam prošle pripreme?

Pripreme su trajale od 4. do 9. rujna u Vinkovcima. Kada smo se sve okupile u hotelu Slavonija, imale smo predstavljanje medijima i glavna direktorica Maja Vračarić je ukratko predstavila plan i program koji nas očekuje na pripremama.

Što vam je bilo najzabavnije?

Iako su pripreme bile dosta naporne, još više su bile zabavne. Posebno zabavno mi je bilo predstavljanje narodnih nošnji u sklopu manifestacije Vinkovačke jeseni. KUD iz Donjeg Kraljevca ustupio mi je 90 godina staru nošnju koju su nosile mladenke.

Kakav su dojam ostavile ostale cure?

Svaka cura je posebna na svoj način i sve smo se jako zbližile. Jedva čekamo ponovno druženje u Biogradu na moru od 23. do 27. rujna gdje odrađujemo završne pripreme i ponavljanja za finalnu večer koja će se održati 26. rujna u Zadru u Arsenalu.

Kakva su vaša očekivanja u finalu?

Naravno da svaka od nas priželjkuje ‘krunu’, ali treba biti spreman otići kući bez titule. Moram biti iskrena i reći da sam na ove pripreme krenula ispunjena svakakvim predrasudama, ali u tih par dana potvrdila se ona poslovica ‘Ne sudi knjigu po koricama’.

Puno ljudi smatra kako su missice praznoglave, usmjerene samo na svoj izgled i da na pripremama vlada kokošinjac. Zato kapa dolje direkciji na organizaciji i što su se zaista potrudili da nam uljepšaju pripreme te da nam ovaj izbor ostane u što ljepšem sjećanju.

Na izboru za Miss Hrvatske nije dovoljno biti samo fizički lijepa. Zato nas i testiraju u 5 kategorija: Multimedija, Sport&Fitness, Top Model, Intervju i Talent pa svaka djevojka može pokazati svoju svestranost ili izvrsnost u pojedinom području.

Također moram spomenuti da ovaj ovaj izbor ima puno dublje značenje od izbora ljepote. Biti miss sa sobom nosi određenu odgovornost.

Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt koji je osmislila Julia Morley 1972. pod nazivom ‘Beauty with purpose’ (Ljepota sa svrhom). Tako se i naša direkcija Miss Hrvatske Za Miss Svijeta pridružila dobrim vibracijama i u suradnji s udrugom Debra koja brine o djeci ‘leptirima’ i proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula humanitarni projekt ‘Njegujmo život’.

Na kraju bih se zahvalila mojim Međimurcima koji vjernim glasanjem pružaju veliku podršku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije