FOTO Udruga Zora organizirala kino na otvorenom – ‘Svi smo uživali!’

Po drugi put ove godine, Udruga Zora u suradnji s Centrom za kulturu Čakovec, u sklopu projekta ‘Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu’ i Festivala ‘Aktivno sudjelujem’ organizirala je 13. rujna tematsku filmsku projekciju za mlade na otvorenom. Prvo takvo kino je bilo održano 31. svibnja na oduševljenje svih prisutnih.

Filmska projekcija održana je u srijedu u prostoru prije ulaza u Stari grad Čakovec, uz spomenik “Oproštaj”. Film koji se prikazivao “Kad otvorim oči”, impresivan je film tursko-francusko-belgijske koprodukcije iz 2015. koji ostaje u sjećanju energijom i snagom buntovništva kojim se mladost opire represivnom režimu.

– Kino na otvorenom dio je našeg dvodnevnog fesivala “Aktivno sudjelujem” o čemu će uskoro biti više detalja. Pratite nas! Čini nam se kako je ova projekcija bila pun pogodak, okupilo se 130-ak posjetitelja a tražila se i stolica više!

Hvala svima koji ste došli i samim time podržali ovo kino na otvorenom, a posebno hvala našem partneru na projektu “Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu” Centar za kulturu Čakovec koji je omogućio ovu projekciju. Uz pokoji sok i grickalice svi smo uživali! – poručuju iz Udruge Zora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije