ROKO’N ROLL Roko Ukić oduševio svirkom na bubnjevima u čakovečkom Metalcu

Hrvatskim košarkaškim reprezentativcima, koji se pripremaju u Svetom Martinu na Muri, izbornik Aleksandar Petrović u subotu je dao slobodan dan. Jučer smo pisali o posjetu Ukića, Simona i Šarića nedavno otvorenoj pivovari u Čakovcu.

Ipak, nije sve stalo na tome. Kapetan košarkaške reprezentacije, Roko Leni Ukić, poznat je po svojoj strasti prema bubnjevima, a međimurskoj javnosti to je još jednom pokazao u čakovečkom Metalac industrial baru.

Prošle godine, 32-godišnji Roko je nastupio s bendom One Big Mob i ugodno iznenadio kako posjetitelje, tako i članove benda.

Ukić je ove godine zasvirao kao predgrupa sinjskom bendu M.O.R.T., a ‘suradnici’ su mu bili Bruno Damjan i Hrvoje Krištofić iz benda Genova te Ivica Kolarić. Roko je još jednom iznenadio svojim bubnjarskim umijećem i pokazao da zna baratati i palicama, a ne samo košarkaškom loptom.

Na sveopće oduševljenje posjetitelja Metalca, s Rokom su stigli i kolege košarkaši – Dario Šarić i Marko Tomas pa su neki iskoristili priliku i fotografirali se s košarkaškim zvijezdama. Ipak, reprezentativci se nisu dugo zadržali jer Eurobasket je pred vratima, a pripreme su puno važnije od svirke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije