VIDEO I FOTO Lidija Bačić energičnim nastupom oduševila Sveti Martin

>> Koncert Lidije Bačić u Svetom Martinu na Muri (Petak, 11.8.2017.)

Atraktivna Splićanka Lidija Bačić gdje god da se pojavi svojim energičnim nastupom podigne publiku na noge. Bilo je tako i u petak navečer ispod velikog šatora u Svetom Martinu na Muri gdje je Lidija bila gošća poznate manifestacije Dani turizma.

Viski, Vozačka dozvola, Prokleto dobro ljubiš, 100% možda, Kaktus, Glupacho moja, Sat otkucava, Naivna sam, ali luda nisam i Nasmij se sestro samo su neki od hitova koje je tom prilikom izvela.

Na pozornici se pojavila u izazovnim uskim kožnim hlačama što je, posebice kod muške publike, izazvalo veliko oduševljenje. Atmosfera je bila odlična, a oko dvije tisuće ljudi uživalo je pjevajući s Lidijom.

Nakon odličnog koncerta koji će mnogima ostati u lijepom sjećanju, okupljene je zabavljao poznati Zodiac band u kojem svoju pjevačku karijeru započela upravo Lidija Bačić.

Načelnik općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec kaže da su ovogodišnji Dani turizma izuzetno bogati raznovrsnim programom, a najveća im je nagrada što se na svim događanjima okuplja veliki broj ljudi.

– U subotu imamo Međunarodni susret mladih, stižu nam oldtimeri iz Oldtimer kluba Međimurje s gostima, a održat će se i međunarodni susret umirovljenika. U nedjelju je središnja proslava Dana turizma koja započinje u 10 sati misnim slavljem.

U 14:30 sati kreće Povorka starih zanata, a u 17 sati kulturno-zabavni program uz nastup Klape Kampanel, Dua Čelos i Tine Poljanšek. Svi ste pozvani! – rekao nam je Crnčec. Dani turizma traju do 26. kolovoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije