OSTAVILI KĆER (6) u autu i otišli u kockarnicu: ‘Bila je sva mokra’

Roditelji su iza ponoći u Varaždinu ostavili šestogodišnju kćer u zaključanom autu i otišli u kockarnicu.

Čitateljica je, piše Večernji list, portalu eVaraždin anonimno dojavila kako je prošlog četvrtka negdje iza 1 sat poslije ponoći u Ulici Miroslava Krleže ostavljena djevojčica u automobilu te da je nepoznati građanin to javio policiji.

U priopćenju koje je osobno potpisao načelnik PU varaždinske Darko Jurčec potvrđeni su navodi iz dojave te je navedeno da su policajci po dojavi stigli na parkiralište oko 1.15 sati, gdje su zatekli djevojku staru 24 godine, dok se u autu nalazilo njezino dijete.

O postupanju policijskih službenika Policijske postaje Varaždin dostavljeno je izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb na znanje i daljnje postupanje.

– Inače, ja sam zamijetila tu curicu, odnosno vidjela sam nogicu kad sam izlazila iz auta i kad sam bila sigurna da će policija doći otišla sam do rođake koja živi u zgradi pokraj, a dečko je ostao dolje čekati policiju.

Oni su došli, izvukli roditelje iz casina, otvorili vrata auta i curici dali sok iz auta. Bila je sva mokra – prenijela nam je čitateljica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije