VIDEO I FOTO Nives Hažić i Lorena Vlašić najbolje na 12. Malom MEF-u

Međimurski festival za djecu, popularno zvani Mali MEF održao se u nedjelju, 30 srpnja 2017. godine, s početkom u 20 sati u okviru manifestacije Porcijunkulovo. Festival je pred mnogobrojnom publikom na pozornici u jezeru Starog grada u Čakovcu ponovo pokazao svu raskoš dječjeg glazbenog stvaralaštva.

Na dvanaestom izdanju dječjeg festivala u slobodnoj interpretaciji najbolja je bila Nives Hažić s pjesmom ‘Međimurje zeleno’, a u izvođenju autorske pjesme najbolja je bila Lorena Vlašić s pjesmom ‘O prvoj ljubavi’, o kojima je odlučivao tročlani žiri u sastavu Vladimir Košir Tonka, Filip Hozjak i Darko Golubić.

Uz Nives i Lorenu nastupili su Vitomira Turk, Anja Kovačić, Sara Dovečer, Ana Murković, Ana Krnjak, Lea Novak, Veronika Kapuvari, Ines Celinger, Adriana Komorski, Leila Benahmed, Veronika Kolmar, Patrik Arambašić, Viktor Kolmar, Viktorija Brezarić, Dino i Karla Miklaužić.

Uz odlične interpretacije i pjevanje uživo, djevojčice i dječaci su i ove godine uživali na svom festivalu. Publika je čula niz mladih pjevačkih talenata i dobila međunarodni dječji festival koji raste iz godine u godinu.

Gošće festivalskog programa su bile mažoretkinje iz Nedelišća, a konferansu je vodio poznati radijski voditelj Radija 1 Dario Langus. Priznanja za sve izvođače podijelila je aktualna Miss Međimurja Paula Percač.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije