ZAVRŠIO 5. FORESTLAND Šumski spektakl za pamćenje opravdao visoka očekivanja

Dvodnevna šumska elektronska čarolija pod nazivom Forestland, proteklog je vikenda zatresla maleno mjestašce Brezje u samom srcu Međimurja.

I dok je na Jadranu ljetna sezona došla do usijanja, Forestland je, okupivši preko 5 tisuća ljubitelja elektronske glazbe, pokazao kako i ostatak Hrvatske itekako ima što za ponuditi.

Brojni posjetitelji, osim u 48-satnoj vrhunskoj elektronskoj glazbi, mogli su uživati i u bogatom popratnom sadržaju. Tuborg se iznova pobrinuo za osvježenje u vrućim ljetnim noćima, uz nezaboravne bazenske partyje u idiličnom šumskom okruženju Somersby gardena.

Prvog dana festivala vrhunac je bio je nastup fantastičnog Mahmuta Orhana, glavnog headlinera ovogodišnjeg Forestlanda, koji je rasplesao publiku svojim nezaboravnim hitom ‘Feel’, pjesmom s više od 200 milijuna pregleda na YouTube kanalu.

Ovaj turski DJ ujedno je predstavio i svoj posljednji uradak pod nazivom ‘Save me’, koji je također postigao veliki uspjeh na svjetskoj sceni.

Osim njega, za dobar provod i uzavrelu atmosferu pobrinuli su se popularni izvođači Insolate, Mark Otten, Jimmy Clash, Avadox, Lawrance Apaga, MATRODA, DEKOVA, Radiology, Timo G i mnogi drugi.

Kroz gostovanja DJ-a iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske, dogodio se spoj različitih regija te se stvorilo zajedništvo među nacijama. Sjajna atmosfera vladala je na sva tri festivalska stage-a.

Tako su posjetitelji na Forestroom stage-u uživali na rasplesanim after-partyjima u kombinaciji s izlazećim suncem i vibrirajućom energijom. Beach stage je i ove godine iznjedrio brojne skokove u bazen uz zvukove najboljeg techna i house-a.

Najposjećeniji je ipak bio Main ‘Forestland’ stage, na kojem je u dva dana održavanja festivala, nastupilo 48 izvođača.

Festival je u subotu pokazao da je definitivno najmasovniji glazbeni festival na sjeveru Hrvatske i da u idućih 5 godina najbolje tek dolazi. S preko pet tisuća posjetitelja na drugom danu, tri tisuće na prvom i pregršt pozitivnih komentara, Forestland je opravdao očekivanja, ali i napunio srca svih posjetitelja.

Bili oni ljubitelji elektronske glazbe, dobre atmosfere, vrhunskih koncerata ili samo znatiželjnici, svi su Forestland napustili sretni. Prošlogodišnja odlična organizacija i nepresušna kreativnost ovog originalnog festivala, dobila je potvrdu u obliku nagrade za ‘Najbolji hrvatski EDM (Electronic Dance Music) festival za 2016’ – prema renomiranom glazbenom portalu ‘Klubska scena’.

Bilo kako bilo, čarobna šuma iz koje dopiru elektronski zvuci nakratko je nestala, a već dogodine vraća se u još boljem i većem izdanju. A do tada, Forestland će živjeti u brojnim uspomenama posjetitelja ovog jedinstvenog festivala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije