AIESEC Učenje uz zabavu uz projekt ‘World in the city’

Radionice projekta ‘World in the City’ započele su u ponedjeljak, 3. srpnja 2017. godine, a trajat će do 5. kolovoza 2017. godine, u organizaciji međunarodne organizacije mladih, AIESEC Varaždin.

Radionice se po drugi puta provode na području grada Varaždina, a sada se prvi puta održavaju i na području grada Čakovca. Najveći partner i potpora sveukupnog rada AIESEC-a Varaždin je grad Ludbreg, kao i partneri Gospodarska škola Čakovec, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Jezično edukativni centar Didasko Čakovec i Varaždinska županija koji su podržali izvođenje i realiziranje samog projekta.

Kako na projektu sudjeluju studenti volonteri iz stranih zemalja, osnovna svrha samog projekta je učenje stranog jezika, upoznavanje druge kulture kao i poboljšanje komunikacijskih vještina.

Predavači, odnosno studenti volonteri, u Čakovec i Varaždin dolaze putem volonterske prakse “Global Volunteer” kako bi omogućili odlično iskustvo polaznicima radionica. U Čakovcu i Varaždinu, na istoimenom projektu sudjeluju sljedeći studenti.

Mariam Elzomor i Farah Elzeiny iz Egipta koje podučavaju engleski (osnovnu razinu), Marta Pogaccini i Adriana Di Palo iz Italije koje podučavaju talijanski, Daniel-Mihai Gorgan iz Rumunjske i Jing Ma iz Kine koji podučavaju engleski (osnovnu razinu) te Juana Ng Cen iz Kine i Arnes Miguel iz Angole koji podučavaju španjolski jezik.

Osim što polaznike svih dobnih skupina podučavaju stranim jezicima, strani volonteri šire svijest o multikulturalnosti i donose dašak različitosti i osvježenja u gradove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije