AIESEC VARAŽDIN osvojio tri priznanja u Vinkovcima

U Vinkovcima je od 2. do 5. studenog 2017. održana nacionalna konferencija međunarodne organizacije mladih AIESEC pod nazivom Winter Leadership Development Congress.

Konferencija je organizirana od strane Osijeka, jednog od lokalnih odbora AIESEC Hrvatska. WLDC je najveća nacionalna konferencija koja okuplja sve članove AIESEC-a iz svih lokalnih odbora u Hrvatskoj (Varaždin, Zagreb, Osijek, Rijeka i Split), kako novih članova, tako starih članova i članova izvršnog odbora.

Ove godine na njoj je sudjelovalo oko 80 aktivnih članova odnosno studenata i oko 70-tak članova alumni zajednice koji su imali priliku međusobno se povezati i čuti nešto o projektima koje razvijaju INA i Coca-Cola, njihovi nacionalni partneri.

Također su se za svaku od navedenih grupa održale radionice na kojim se moglo naučiti što je zapravo AIESEC i koje su najveće kvalitete lidera. Moglo se čuti i naučiti nešto o ulozi rada u AIESEC-u odnosno smišljanju strategije kako poboljšati svoj lokalni odbor, razvijati ideje o poboljšanju usluga stručnih i volonterskih praksi koje se nude u udruzi. Kako je AIESEC međunarodna organizacija mladih cijela je konferencija održana na engleskom jeziku jer su radionice vodili AIESEC-ovci iz različitih dijelova svijeta: Brazila, Argentine, Ukrajine, Španjolske i Portugala.

Ove se godine AIESEC Varaždin izrazito istaknuo, pokupivši tri priznanja za svoj rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije