FOTO Vatrogasci pokazali spremnost na javnoj vježbi u G. Dubravi

Pod zapovjedništvom Damira Klobučarića, Milana Flinčeca i Maria Jakopića u petak, 7. srpnja održana je taktička javna vježba spremnosti na pilani u Gornjoj Dubravi.

Sudionici vježbe bili su JVP Čakovec, VZP Gornji Mihaljevec-Štrigova s pripadajućim društvima – DVD Gornja Dubrava, Gornji Mihaljevec, Preseka, Martinuševec, Stanetinec, Robadje, Štrigova i Železna Gora. Uz njih, vježbi su se priključio DVD Gornji Hrašćan iz susjednog VZP-a Nedelišće Gasilska zveza Središće Ob Dravi – PGD Središće Ob Dravi i Obrež iz Slovenije.

Vježba je bila vrlo uspješna i time je dokazana da je međusobna spremnost vatrogasaca na maksimalnom nivou. Svakom društvu je trebalo desetak minuta za dolazak što dokazuje da su sva društva dobro organizirana i da sa velikim članstvom izlaze u kratkom vremenu na intervencije.

Nadzor vježbe provodili su zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Međimurske županije Robert Meglić te tajnik Dragutin Trupković, ispred Općine Gornji Mihaljevec zamjenica načelnika Jasenka Novak, a ispred mjesnog odbora Gornja Dubrava Bojana Kovačić. Svatko od njih se obratio s nekoliko rečenica, a vatrogascima su uputili riječi pohvale.

Sva vatrogasna društva rade na pomlatku i pozivaju zainteresirane da se jave u svoja lokalna društva. Voditelj mladeži DVD-a Gornja Dubrava je Walter Škvorc.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije