MALA SUBOTICA Danas nastupaju Mejaši, ulaz besplatan

Od petka, 30. lipnja pa sve do nedjelje, 2. srpnja obilježavaju se Dani Općine Mala Subotica. Za mještane i sve goste pripremljen je šarolik i bogat program.

Tako je danas od 16 sati na rasporedu šahovski turnir u kadetskoj kategoriji za dječake i djevojčice do 16 godina te u konkurenciji seniora. Organizator je Šahovski klub ‘Dinamo’ Palovec. Istovremeno, kod šatora na parkiralištu OŠ T. Goričanca u organizaciji Ekološke udruge ‘Sveti Rok Benkovec’ održat će se natjecanje u kuhanju gulaša.

U 17 sati slijede nogometni susreti djevojčica i dječaka polaznika Nogometne škole Općine Mala Subotica na igralištu NK ‘Spartak’ Mala Subotica. U 17:30 održat će se dječja utrka na 100 i 300 metara kod OŠ T. Goričanca, a u organizaciji USR ‘Sport za sve’ Mala Subotica.

Nakon dječje utrke, u 18 sati održat će se utrka Općine Mala Subotica na 3,4 i 7,5 kilometra, a utrka na 7,5 km boduje se i za Kup sjeverozapadne Hrvatske. Za kraj dana, od 19 sati, sve posjetitelje očekuje zabava pod šatorom uz Elita bend i Tamburaški sastav Mejaši, sve u organizaciji NK Spartak. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

– Veselo ulazimo u vikend i pripremamo se za koncert u Maloj Subotici gdje ćemo pijanku, uz žednu ekipu iz grupe ELITA, dovesti do usijanja, poručili su Mejaši na svojoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije