KAPA DO PODA Ovo su heroji koji su spasili dvogodišnju curicu

Kao što smo već javili u srijedu iza 11 sati u Murskom Središći u Ulici Matije Gupca dogodio se nsretni slučaj koji je na kraju imao sretan završetak.

>>> M. SREDIŠĆE Djevojčica pala u septičku jamu, izvukli ju živu i zdravu
>>> NESRETNI SLUČAJ Curica (2) slučajno upala u septičku jamu

Curica stara samo dvije godine u dvorištu obiteljske kuće pala je u septičku jamu duboku 3 metra. Zbog uskog otvora članovi obitelji je nisu mogli izvući pa je bila pomoć neophodna. Zahvaljujući brzoj rekaciji vatrogasaca, policije i Hitne pomoći djevojčica je iz septičke jame izvađena živa i zdrava.

Hitna pomoć je ipak malu djevojčicu odvezla na pregled u bolnicu. Nasreću, nije imala ozljede. Navodno je septička jama bila otvorena jer se praznila, a trentak nepažnje bio je dovoljan da curica upadne u nju.

Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća osobno se htio zahvaliti hrabrim ljudima koji su sudjelovali u spašavanju djevojčice. Okupio ih je, stisnuo ruku i u svoje i ime svih građana Murskog Središća zahvalio što su ponovno pokazali i dokazali svoju spremnost kada je to najpotrebnije.

Zahvalu je uputio i putem svoje Facebook stranice.

Danas je v Središću curica od dvije godine pala u septičku jamu duboku 3 metra… Vatrogasci, hitna, policija… kapa do poda svima… Dijete spašeno, vjerojatno bez posljedica, a ove službe odradile su posao koji izaziva suze sreće…

Njihovo postojanje i opremljenost je od životne važnosti, a to najbolje pokazuje i ovaj događaj u kojem su pokazali vrhunsku spremnost i znanje…Došao sam im svima zahvaliti od srca…HVALA! Posjetio sam roditelje i bilo je suza… sreće – napisao je Srpak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije