OTKAZAN Spust murskih ladji 2017.

Ovogodišnji 15. Međunarodni spust murskih ladji trebao se održati u nedjelju, 25. lipnja kada bi se ujedno održala i zajednička proslava Dana Državnosti Grada Mursko Središće i Općine Lendava. Organizacijski odbor održao je nekoliko sastanaka na kojima su razrađeni detalji Spusta murskih ladji, od dobivanja dozvola od strane policije, osiguranja na vodi HGSS-a, osigurani su raft čamci sa profi raft vodičima te sve ostale aktivnosti koje zahtijeva organizacija takvog događaja.

Organizacijski odbor poduzeo je sve potrebne mjere i aktivnosti da se ovogodišnji spust, nakon prošlogodišnje stanke, provede, međutim prema prijavama i informacijama okolnih Općina broj prijavljenih je jako malen ili uopće nema prijavljenih.

– Obavještavamo da se otkazuje ovogodišnji 15. Međunarodni sput murskih ladji i ujedno se zahvaljujemo svima koji su bili dio organizacije ovog tradicionalnog događaja. Grad Mursko Središće sa zadovoljstvom je preuzeo ulogu glavnog organizatora ovogodišnjeg spusta te je putem svojih resursa, a posebno putem Turističke zajednice pokušao održati tradiciju Spusta murskih ladji, poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije