KLUPICE PRIJATELJSTVA krase Perivoj Zrinskih u Čakovcu

Udruga Zora poziva sve zainteresirane na otvorenje klupica koje će se održati u petak, 9. lipnja s početkom u 10 sati. Lokacija otvorenja bit će kod polukruga klupica – na lijevoj strani pješačke staze uz Stari grad, poslije dječjeg igrališta (lijevo dok dolazite iz centra grada).

Građansku akciju “Klupice prijateljstva”, koja traje od 15.02. do 15.06. 2017., provodi udruga Zora u suradnji s Graditeljskom školom Čakovec i njenim Učeničkim domom te Gradom Čakovcem.

Ova građanska akcija odgovor je na jednu od definiranih potreba projekta “Moje mjesto u zajednici” a to je uređenje klupica na području Perivoja Zrinskih Čakovec kroz svrhu povezivanja građana, udruga i institucija kako bi vratili parku percepciju “sigurnog mjesta”, ugodnog i pogodnog za boravak i druženje mladih i građana.

Kroz radne akcije brušenja drvenog i metalnog dijela klupica, stavljanja zaštitnih boja na iste te bojanjem-ukrašavanjem klupica, od travnja do lipnja smo zajedno s volonterima/kama ukupno obnovili 17 klupica u Perivoju Zrinskih. Također, učenici Graditeljske škole su zajedno sa svojim mentorima izgradili 2 nove klupice koje su postavili u dvorište Doma Graditeljske škole Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije