PLESNJAK U ČAKOVCU U petak svi na ples!

Plesni klub D&D i zagrebačka Plesna škola Alegria pozivaju sve zaljubljenike u ples na plesnjak i promo party Rastoke 2017. u petak, 9. lipnja u Aquila Bar (MTC Čakovec). Plesnjak počinje u 22 sata.

Ondje će biti predstavljen i nadolazeći jedinstveni plesni festival u Hrvatskoj, Dance Nature koji će se održati u kolovozu u Rastokima ili kako ih popularno zovu “Plitvicama u malom”. Ideja festivala koji će spojiti ples i prirodne ljepote Hrvatske krenula je od mladih zaljubljenika u ples i prirodu okupljenih u plesnu školu Alegria, a u programu će sudjelovati brojni plesači i instruktori iz svih krajeva Hrvatske.

Festival će trajati mjesec dana, a obuhvaća nekoliko zanimljivih plesnih događaja, Family Dance koji je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj, Salsa&Sensual Dance Nature namijenjen zaljubljenicima vrućih latino ritmova, Social Dance Nature za ljubitelje društvenih plesova i Dance Fitness Nature koji će predstaviti sve popularniji oblik rekreacije – spoj plesa i kardio treninga.

U okviru Dance Fitness bit će po prvi puta u Hrvatskoj predstavljen svjetski popularan plesni fitnes program Urbhanize – spoj plesnih pokreta hip hopa i kardio elemenata indijskog plesa Bhangra.

“Ples je jedan od najstarijih ljudskih načina izražavanja jer povezuje glazbu, pokret i povijest te je najbolji pokazatelj ponašanja jednih prema drugima i percepcije samoga sebe. Želja nam je bila festivalom dovesti ples u jedno od najljepših mogućih okruženja za čovjeka, prirodu” objašnjava osnivač festivala Toni Čavala, inače prvi je hrvatski instruktor koji je javno otplesao bachatango. S Čavalom će svi zainteresirani moći zaplesati i ovog četvrtka u Aquila Baru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije