PRVI SKOK PADOBRANOM Bruno Leček ‘Osjećaj je poseban, nevjerojatan…’

Pribislavec je ovog vikenda centar Međimurja. Naime, na tamošnjem aerodromu jučer je započeo aeromiting koji će svoj vrhunac doživjeti danas. Na Danu otvorenih vrata u subotu su bili brojni građani koji su se došli upoznati s radom organizatora – Aerokluba Međimurje koji slavi 70. obljetnicu postojanja.

Na svoje su došli ljubitelji adrenalina koji su skupili hrabrost i odlučili se na tandemski skok padobranom. Među njima je bio i 22-godišnji Bruno Leček koji je po prvi put skočio padrobanom i doživio ovo nezaboravno iskustvo.

– Osjećaj je poseban, nevjerojatan… Nije me bilo strah. Preporučam ovo svima i svakako ću ponoviti ovaj adrenalisnki izazov – rekao nam je nakon što se uspješno spustio na zemlju.

Nedjelja nam donosi spektakl na međimurskom nebu, a organizatori očekuju više od 20 tisuća posjetitelja. Airshow otvaraju slobodno leteći zmajevi (vuća vitlom), slijedi nastup jedrilica, žirokoptera i zrakoplova generalne avijacije.Ljubitelje modelarstva očekuju nastupi mlaznih i klipnih RC modela, dok će ljubitelji adrenalina doći na svoje nastupima akrobatskih aseva Zoltana Vereša i Pétera Besenyeia te nastupima Krila Oluje i ekipe Flying Bulls.

Za “grmljavinu” na ovogodišnjem aeromitingu pobrinuti će se MiG-21, Soko G-2 Galeb i JAS 39 Gripen, koji dolazi iz Mađarske.

Posjetitelje aeromitinga očekuje adrenalinski vikend uz bogatu gastronomsku ponudu. Ulaz će starije osobe od 15 godina platiti 25 kuna, a mlađi na Aeromiting mogu besplatno. Program počinje u 13 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije