MEDIA STRES u velikom finalu ‘lovi’ nastup na INmusic festivalu

Danas (utorak) će se u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar (Savska cesta 160) održat veliko finale natječaja ‘Zasviraj sa Žujom’ čiji će pobjednik zasvirati na dvanaestom izdanju INmusic festivala!

Prva tri finalista odabrala je publika glasovanjem putem posebne aplikacije na Facebook stranici Ožujskog piva dok je četvrtog i petog finalista odabrao stručni žiri INmusic festivala i Ožujskog piva.

U prvom kruga najviše glasova osvojili su rockeri Kontraefekt, pobjednici drugog kruga energični su alternativni rockeri iz Čakovca – Media Stres, a pobjedu u trećem krugu odnio je sjajni mladi kantautor Matt Shaft. Stručni žiri među mnoštvom kvalitetnih prijavljenih izvođača kao četvrtog i petog finalista izdvojio je Lover Is Dim i La Volpe koji će se pridružiti već poznatim finalistima na finalu 2. svibnja.

Pet sjajnih finalista, u utorak 2. svibnja u Vintage Industrial Baru, imaju zadatak zadiviti okupljene predstavnike medija i okupljenu publiku koji će glasovanjem odabrati tri finalista koji će ove godine nastupiti na INmusic festivalu. Pobjednika ovogodišnjeg izdanja “Zasviraj sa Žujom”, koji će zasvirati na glavnoj pozornici INmusic festivala #12, odabiru akreditirani predstavnici medija.

Drugoplasirani finalist od strane akreditiranih predstavnika medija i finalist s najvećim brojem glasova publike nastupit će na drugoj festivalskoj pozornici INmusic festivala #12. Uz jedinstvenu priliku nastupa na INmusicu #12 finalist s najvećim brojem glasova akreditiranih predstavnika medija osvojit će i turneju po hrvatskim gradovima s odličnim Gatuzo u organizaciji Ožujskog piva; 12. svibnja u Metalcu u Čakovcu, 19.5. u Beertiji u Rijeci i 2.6. u Ovčici u Splitu. Prvi izvođač predstavit će se s početkom u 20 sati, dok će Media Stres započeti svoj nastup malo poslije 21 h.

Media Stres su čakovečki alt rock bend koji postoji od 2012. godine i do sad su odradili skoro 100. nastupa između kojih su najupečatljivi nastup na Ferragosto jamu 2014., Imagine France u Parizu i Demofest u Banja Luci. Bend je do sad objavio 3 Epa i osvojio 2. nagrade za najperspektivniji bend u Hrvatskoj.

Pobjednik natječaja “Zasviraj sa Žujom” naći će se rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će uveličati dvanaesti INmusic festival, među kojima su Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting, Throes + The Shine, Haus, St. Tropez, Gatuzo i drugi.

Želimo svu sreću našima dečkima u finalu, a vi ako ste u blizini navratite u Vintage i podržite naše dečke danas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije