DRŽAVNO PRVENSTVO Svetomartinske mažoretkinje postigle odličan uspjeh

Na nedavno održanom Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Koprivnici, među 700-tinjak natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjelovalo je i 58 mažoretkinja iz Svetog Martina na Muri, koje su ostvarile odličan uspjeh.

Tako je marširajuća skupina seniorki osvojila odlično 1. mjesto, u pomponima je osvojeno 2. mjesto, a u zastavama 3. mjesto. Vrlo zadovoljne su članice koje su se natjecale u kategoriji minime gdje su unatoč tome što su sudjelovale prvi puta, osvojile brončanu medalju.

Ovaj uspjeh ostvarile su mlađe minime: Lorena Radikovć, Sara Sakač, Rea Šardi, Hana Šardi, Lara Šardi, Zoa Vinko, Tessa Oletić, Sara Kutnjak, Riana Herman i Ema Perčić.

Minime su osvojile 4. mjesto u pompon kategoriji i to u sastavu: Sara Stojko, Ana-Marija Bogdan, Rea Makovec, Karla Klemenčić, Lucija Babić, Josipa Ktalenić, Lana Kolenko, Sara Čuček, Ena Šardi, Dolores Kodba, Elena Vurušić, Karla Kralj, Nikolina Kutnjak, Lara Orehovec, Neli Kutnjak, Ina Baumgartner, Maja Padarić, Kiara Horvat, Jana Hrženjak, Jana Perčić, Tia Jaklin, Eni Herman, Klara Babić, Greta Goričanec, Tea Vurušić i Lora Perčić.

U tradicionalnom mažoret plesu, mlađe juniorke osvojile su 5 mjesto, a s njima su i seniorke: Veronika Oletić, Katja Puklavec, Tomislava Klemenčić, Klara Goričanec, Melani Srša-Karlovčec, Stella Podgorelec, Ivana Rešetar, Karla Oletić, Anja Srša, Iva Dvanajščak, Barbara Rešetar, Elena Vršić, Tanja Hadela, Eva Perčić, Ana Oletić, Klara Perčić, Rahela Srša, Nikolina Horvat, Tajana Perčić, Veronika Oletić, Patricija Vinko, Klaudija Vrbičić i Klara Horvat.

Trenerice su bile Stanka Kutnjak i Nikolina Horvat, a sve je organizirao i nadzirao profesor Dražen Crnčec, dok su putovanje i boravak pomogli roditelji sponzori i općina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije