FOTO Svetomartinske mažoretkinje odlične na Samoborfestu

Proteklog vikenda u Samoboru se održao ‘Samoborfest’, međunarodni festival mažoretkinja i twirlinga, gdje je sudjelovalo 17 timova iz cijele Hrvatske. 58 Svetomartinskih mažoretkinja u dobnim skupinama minime mlađe, minime starije, juniorke te seniorke svoj trud i rad prikazalo je u 7 različitih koreografija i kategorija.

Plesao se tradicionalni mažoret ples, grupa pomponi – mlađi, pomponi stariji, grupa zastave. Puno truda i rada uloženog od strane trenerica Stanke Kutnjak i Nikoline Horvat te svih djevojčica i djevojaka koje su se mjesecima pripremale za natjecanje vidjelo se i u rezultatima koje su tamo postigle.

Minime mlađe osvojile su srebrnu medalju u kategoriji tradicionalni mažoret ples. U grupi minime mlađe plesale suLorena Radiković, Nika Sakač, Rea Šardi, Hana Šardi, Lara Šardi, Zoa Vinko, Tessa Oletić, Sara Kutnjak, Riana Herman i Ema Perčić.

Minime starije osvojile su čak dva prva mjesta i to u kategorijama tradicionalnog mažoret plesa i pompona. U ovoj grupi plesale su Sara Stojko, Ana-Maria Bogdan, Karla Klemenčić, Lucija Babić, Josipa Katalenić, Lana Kolenko, Sara Čuček, Ena Šardi, Dolores Kodba, Elena Vurušić, Karla Kralj, Nikolina Kutnjak, Lara Orehovec, Neli Kutnjak, Ina Baumgartner, Maja Padarić, Kiara Horvat, Jana Hrženjak, Jana Perčić, Tia Jaklin, Eni Herman, Klara Babić, Greta Goričanec, Tea Vurušić i Lora Perčić.

Juniorke i seniorke natjecale su se u tradicionalnom mažoret plesu, zastavama i pomponima. Seniorke su u tradicionalnom mažoret plesu osvojile odlično prvo mjesto, dok su u pomponima i zastavama završile kao srebrne. Juniorke su u kategoriji tradicionalnog mažoret plesa bile četvrte.

Mlađe juniorike i seniorke su Veronika Oletić, Katja Puklavec, Tomislava Klemenčić, Klara Goričanec, Melani Srša-Karlovčec, Stella Podgorelec, Ivana Rešetar, Karla Oletić, Anja Srša, Iva Dvanajščak, Barbara Rešetar, Elena Vršić, Tanja Hadela, Eva Perčić, Ana Oletić, Klara Perčić, Rahela Srša, Nikolina Horvat, Tajana Perčić, Veronika Oletić i Lara Bogdan.

Po riječima Svetomartinskih mažoretkinja, odlazak na Samoborfest bio je jedno veliko plesno i natjecateljsko iskustvo, velika motivacija za daljnji rad, ali i prekrasno druženje ispunjeno navijanjem za sve sudionike, smijehom i radosti što su imale priliku prisustvovati na ovakvom velikom događaju i predstaviti općinu iz koje dolaze.

– Sve ovo ne bismo uspjeli bez truda, motivacije, velikih odricanja te veliku potporu roditelja, Općine, predsjednika Dražena Crnčeca i sponzora, posebice NK Polet i AP Jakopić, koji podupiru naš rad, poručuju mažoretkinje Svetog Martina na Muri.

Svetomartinske mažoretkinje sudjelovale su i u dočeku nogometnih reprezentativaca na pripreme u Sveti Martin na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije