FOTO Umjesto Irene Maltar, novi predsjednik Vladimir Vugrinčić

Novi predsjednik Podružnice umirovljenika Kotoribe je Vladimir Vugrinčić koji je na toj funkciji nakon 10 godina zamijenio Irenu Maltar. Tako su odlučili članovi Podružnice na svojoj godišnjoj izbornoj skupštini održanoj minulog petka.

Maltareva je otišla iz osobnih razloga, a izbor novog predsjednika je njezina prepreka jer se radi o ambicioznom ‘mladom’ umirovljeniku koji je svoj čitavi radni vijek ostavio u Austriji, a sada bi se želio na neki način među svojim vršnjacima pokazati svoje sposobnosti.

Tom prilikom je ona u svom izvješću za minuli jednogodišnji rad navela se zacrtane programske aktivnosti koje su u cijelosti realizirane. Donijet je, u realne okvire sveden, program rada kojeg će nastojati novo čelništvo pretvoriti u zbilju. Velika pomoć u tome će im biti iskusna predsjednica koja će ostati u Izvršnom odboru podružnice kao i dosadašnja tajnica Slavica Maltar. Ljudevit Novak je izabran za novog koordinatora za sport i rekreaciju.

Gosti skupštine su bili općinski načelnik Ljubomir Grgec i predsjednica Matice umirovljenika MŽ Nada Lovrec. Oboje su čestitali članovima na postignutom. Grgec je pobrojao vidove na koji Općina pomaže realizaciji njihovih planova. Zahvalio se na svemu što je dosadašnje vodstvo napravilo za svoje članstvo, a novom je zaželio daljnji plodonosniji rad uz to im obećavši kupnju novog računala.

Novi predsjednik se je zahvalio na ukazanom povjerenju pozvavši članstvo da se ujedine u jednu veliku kotoripsku obitelj treće životne dobi. Dosadašnja predsjednica se je zahvalila svima koji su s njom surađivali na bilo koji način, a oni su joj za sve učinjeno nagradili buketom cvijeća.

Skupština je završila zajedničkom večerom u gostionici ‘Mlin’ i plesom uz popularnog Cekera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije