TLZP Stiže li za Bojana treća sreća? Međimurec kao Zorica Kondža

Za Bojana Jambrošića transformacija u osobu koja je u žiriju showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ nije prva. Točnije za njega je ovo čak treća sreća. Bojan postaje Zorica Kondža koja će ga budnim okom pratiti iz bijele fotelje kao četvrta članice žirija.

Bojan je najprije bio Jelena Rozga pred njom. Taj nastup nije najsjajnije prošao, a sama mu je Jelena dala najmanji broj bodova. Drugi puta kada je Bojan utjelovio izvođača koji je četvrti, gostujući član žirija bio je hologram. Tada je Bojan nastupio kao Jacques Houdek, dok smo ga na hologramsku prikazu mogli vidjeti kao Doris Dragović. To je bio ujedno i Bojanov najbolji nastup, po ocjenama žirija, jer je tada polučio pobjedu.

Stiže li za Bojana treća sreća? Naime u osmoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Bojan će utjeloviti Zoricu Kondžu koja će uživo s mjesta žirija gledati njegov nastup. Bojanu ovo nije ni malo lak zadatak, a iznimno cijeni ovu pjevačicu.

– Obožavam i nju i njezine pjesme i njezin vokal. Htjet ću izvest to čim bolje čisto iz nekog poštovanja prema Zorici, rekao je i dodao: ‘Moram paziti na naglasak pošto sam iz Međimurja. Pokušat ću ne osramotiti sebe i ne razočarati Zoricu Kondžu’.

Bojan će izvesti pjesmu ”Ima jedan svijet” za koju je Zorica Kondža osvojila prvo mjesto na Splitskom festivalu 1982. godine, kao pjevačica grupe ”Stijene”. Zanimljivo je i kako je ova sada popularna pjevačica svoju karijeru započela kao prateći vokal. Zorica je pjevala zajedno s brojnim velikim imenima domaće estrade, među kojima je bio i Mišo Kovač kojeg je Bojan utjelovio u prošloj epizodi.

Hoće li Bojan ponoviti jednako sjajan nastup kao prošli puta saznat ćemo već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije