STRUČNA EKSKURZIJA u Ilok na INVENTUM 2017.

Društvo pedagoga tehničke kulture Međimurske županije i Društvo pedagoga tehničke kulture Varaždin 8. i 9. travnja organizirala su za svoje članove te članove Društva inovatora Varaždinske županije obilazak 11. međunarodnog sajma inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih INVEVTUM 2017. u Iloku.

Ocjenjivači za mlade inovatore: Jagić, Medved, Adrolić


Uz obilazak sajma, odslušali su i nekoliko predavanja čije su teme bile vezane uz nove tehnologije, kako pokrenuti vlastiti posao, stvoriti novi proizvod i slično.

Kod spomen ploče Predragu Jurčecu


Varaždinske i međimurske pedagoge tehničke kulture veže s domaćinima sajma, Udrugom inovatora “TESLA” – Ilok dugogodišnja suradnja. Tako su i ove godne članovi ocjenjivčkog suda za radove mladih tehničara bili profesori Stjepan Androlić, Dragutin Labaš, mr.sc. Stjepan Jagić i Željko Medved.

Na groblju u Vukovaru


Nekoliko učenika varaždinske Elektrostrojarske škole i varaždinski inovatori izložili su svoje radove. Na svečanom zatvaranju zlatnim medaljama su nagrađeni učenici Patrik Galina i Patrik Hranj, srebrnom Ivan Divjak, a brončanom Alen Dubovečak. Inovator Zvonimir Dolenec svojim je radovima osvojio dvije brončane medalje.

U Muzeju pivarstva


Domaćini su za sudionike sajma i goste upriličili vožnju turističkim vlakom kroz Ilok i okolicu. Tom su prilikom na Principovcu međimurski i varaždinski tehničari upalili lampione ispred spomen ploče Predragu Jurčecu poginulom branitelju iz Donje Dubrave. U suradnji s inovatorima Bačke Palanke domaćini su organizirali posjet Muzeju pivarstva u Čelarevu u krugu pivovare Carlsberg.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije