MEĐIMURCI na Razglednici Hrvatskog sabora kulture

Kao što smo već najavili, predstavljanje najboljih predstavnika kulturno-umjetničkog amaterizma u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatskog sabora kulture Razglednica 6 održat će se u nedjelju, 30. travnja 2017. godine u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19 sati.

Poznata su i imena koja će nastupiti na Razglednici 6, a riječ je o predstavnicima kulturno-umjetničkog amaterizma koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske te na najbolji način predstavljaju kulturni identitet vlastitog kraja.

Među sudionicima u ovogodišnjem programu Razglednice 6 pod redateljskom palicom sjajne Nine Kleflin su i Međimurci i to: Dramski studio DADA Kazališne družine Pinklec i Centar za mlade Čakovec, Pjevački zbor “Josip Štolcer Slavenski”, Čakovec i Županijski tamburaški orkestar “Stjepan Bujan-Stipić”, Čakovec.

Tijekom dana u KD Vatroslava Lisinskog održat će se i Dan otvorenih vrata Hrvatskog sabora kulture gdje će svi zainteresirani moći dobiti informacije o radu krovne organizacije hrvatskog kulturno-umjetničkog amaterizma sa 69. godišnjom tradicijom, koja je u svoje okrilje okupila 928 kulturno-umjetničkih udruga s 1606 sekcija i više od 80000 članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije