HUMANITARNA pomoć za Vukovar stigla na odredište

Članovi HVIDR-e Jug Čakovec u subotu su obavili predaju prikupljene humanitarne pomoći za akciju pod nazivom ‘Vukovar živi 365 dana’. U samoj akciji prikupljanja uključile su se HVIDR-a Jug Čakovec i HVIDR-a Prelog.

>>> FOTO Međimurski branitelji sudjelovali u akciji ‘Vukovar živi 365 dana’

Pomoć su uspješno odvezli do Vukovara i predali u Caritas Vukovarskog dekanata. Uz članove, na put za Vukovar krenuli su zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović, vlasnik tvrtke Brid extra Đuro Bel i drugi.

– Ovom prilikom želimo se zahvaliti članu naše udruge HVIDR-e Jug Čakovec Damiru Poljakoviću i njegovoj supruzi na gostoprimstvu i smještaju prilikom noćenja – kaže Pavo Jazvić. Na dan predaje pomoći bili su na Memorijalnom groblju u Vukovaru gdje su zapalili svijeće i poklonili se svim žrtvama koji su položili svoj život za našu slobodu.

– Posjetili smo i mjesto pogibije prvog međimurskog branitelja Predraga Jurčeca iz Donje Dubrave koji je poginuo u mjestu Principovac iznad Iloka. Putovanje i boravak u Vukovaru je proteklo u najboljem redu. Ovom prilikom još jednom želimo se zahvaliti svima koji su podržali ovu akciju i pomogli nam da sve prikupljeno odvezemo do Grada heroja – rekao nam je Pavo Jazvić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije