FOTO Međimurski branitelji sudjelovali u akciji ‘Vukovar živi 365 dana’

Međimurski branitelji još su jednom pokazali da imaju veliko srce. Naime, nedavno su HVIDR-a Jug Čakovec i HVIDR-a Prelog priključili humanitarnoj akciju ‘Vukovar živi 365 dana’. U petak, 7. travnja prikupljena pomoć je krenula prema Vukovaru.

U akciji za područje Međimurske županije sudjelovale su spomenute udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, a iz čakovečke podružnice se zahvaljuju svima koji su doprinijeli da akcija bude uspješno privedena kraju.

Posebno se zahvaljuju Tehničkoj školi Čakovec, II. OŠ Čakovec, OŠ Nedelišće, OŠ Strahoninec, OŠ Šenkovec, obiteljima Ružić, Bel, Beriša i Zvonarek iz Čakovca, obitelji Ivana Zvera na prijevozu kombija za Vukovar, a obitelji Zdravka Tarandeka na prijevozu kamiona.

Zahvale su upućene i zamjeniku župana Zoranu Vidoviću, djelatnicima Županije koji su se uključili u akciju te Međimuskoj županiji i Gradu Čakovcu na logističkoj podršci.

U ime HVIDR-a Prelog, branitelji se zahvaljuju tvrtci Ida Commerce Prelog, Srednjoj školi Prelog (2. THK razred), Draženu Štefoku i Tomislavu Gosariću i dr. stom. Zdenku Percaču iz Donjeg Kraljevca, PZ Čakovec, Agromeđimurje Čakovec, Tomislavu Srpaku, Josipu Furdiju i Đuri Srpaku iz Hodošana te Đurđici Režek iz Cirkovljana.

Ova humanitarna akcija je pokrenuta od strane Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin i ostalih udruga sa područja grada Vukovara. Trajala je od 25. siječnja, a na samom početku akcije bilo je predviđeno da se pomogne 500 potrebitih obitelji s područja grada heroja, ali popis potrebitih se u međuvremenu povećao jer su mnogi izgubili posao u posljednja 3 mjeseca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije