BROJNE AKTIVNOSTI Članice Društva naša djeca Kotoriba održale skupštinu

U subotu, 1. travnja na redovnoj godišnjoj skupštini okupile su se članice Društva naša djeca iz Kotoribe. Predsjednica Jasminka Čukulic nije krila zadovoljstvo s odrađenim aktivnostima na čemu je zahvalila svim agilnim članovima koji su doprinijeli da se one realiziraju.

Uz sudjelovanje u svim općinskim manifestacijama, oragnizirale su Dječji fašenk. Uz Dane šibe i ribe okupile su mališane na zanimljivoj radionici – izrada ribica od papira. Radovi su toga dana bili izloženi za posjetitelje manifestacije, a kasnije je dio radova ukrašavao školski hol, a dio je bio izložen u pizzeriji.

U povodu Dječjeg tjedna Društvo naša djeca u suradnji s Dječjim vrtićom Kotoriba organiziralo je turnir u igri “Čovječe, ne ljuti se! ” za djecu vrtičke dobi. U pauzi od igre mališani su bojali i crtali rakete, astronaute, nebeska tijela… i na taj način se priključili međunarodnom obilježavanju Tjedna svemira. U prosincu je u suradnji s vrtićem, školom i mažoretkinjama organizirana priredba u povodu dočeka Svetog Nikole i darivanje mališana slatkim paketićima.

Neki projekti koji su bili u planu, na žalost, nisu realizirani. Tako nisu održane Dječje ljetne igre zbog prekida rada nekih društava koja su prijašnjih godina bila uključena u to natjecanje.

Sve te aktivnosti i manifestacije pratila je i pomogla Općina Kotoriba na čemu im Društvo zahvaljuje kao i svima koji na bilo koji način pomažu u radu. Na skupu je dogovoreno da se ponovno prikuplja godišnja članarina u iznosu od 30 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije