NEFORMALNA KNJIŽNICA u Donjoj Dubravi – donirajte im knjige

Nekolicina mladih Donje Dubrave iniciralo je ideju neformalne knjižnice u mjestu. Ona bi funkcionirala donacijom knjiga koje ljudi više ne koristite, a voljni su je ustupiti i drugima za čitanje. Inicijativa ima zadatak približiti čitanje svim mještanima, a preko čitanja uspostavit druženja svih generacija.

Donirane knjige će se nalaziti u Info-centru u središtu mjesta, a prostor će biti otvoren određene dane u dogovoreno vrijeme. Okruženi dobrim, starim mirisom knjiga u tom će prostoru jednom tjedno biti organizirane različite aktivnosti o čemu ćete više saznati vrlo uskoro.

Stoga su pozvali svoje sumještane i one iz okolice da se uključe u kreiranje ovakve knjižnice donacijom knjiga. Knjige se od 27. ožujka 2017. godine mogu predati Jedinstvenom upravnom odjelu općine Donja Dubrava u radno vrijeme.

– Molimo sve donatore knjiga da na papirić napišu ime i prezime kako bismo ih mogli upisati u Spomenicu naše male knjižnice. Na ovaj način želimo zabilježiti doprinos svakog pojedinog donatora, a na taj način i maleni dio dobravske povijesti, poručuju inicijatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije